Originalni auto-delovi za Volvo vozila u Somboru, odlične cene

Šekspirova 9, Surčin, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-17h

Šekspirova 9, Surčin, Beograd

Volvo delovi Sombor | Volvo servis Sombor

Servis za Volvo vozila

Volvo delovi Sombor


VOLVO DELOVI SOMBOR
Naš auto servis poznat je po velikom asortimanu originalnih i zamenskih auto delova za sve tipove i modele Volvo vozila. Cene auto delova su veoma povoljne, a zavise od proizvođača određenog rezervnog dela.

GDE SE NALAZIMO?
Servis Volvo vozila Sombor se nalazi u opštini Novi Beograd, (u Surčinu, Šekspirova 5, u pravcu aerodroma Nikola Tesla) i do nas se lako dolazi.

O NAMA
U našem Volvo servisu Sombor možete servisirati sve tipove i modele Volvo vozila, kako starijih tako i najnovijih. U servisu se obavljaju sve vrste servisnih usluga počev od redovnog godišnjeg malog i velikog servisa vozila prema planu iz servisne knjižice, pa do najsloženijih mehaničarskih i električarskih radova na vozilima.

Naš tim sastavljen je od najboljih stručnjaka za održavanje, dijagnostiku i servisiranje Volvo vozila.

Posedujemo savremenu dijagnostičku opremu (dijagnostiku) poslednje generacije. Svaki kvar na vozilu prvo pažljivo proučavamo pomoću naše dijagnostičke opreme. Nakon toga, klijentima pružamo kompletno dijagnostičko stanje kvara i savet o načinu i vrsti popravke koju je potrebno izvršiti kako bi se posao kvalitetno uradio.

GARANCIJE NA SERVISNE USLUGE
Da, naravno, pružamo 100% garanciju na sve servisne usluge u Volvo servisu Sombor, kao i na rezervne auto-delove koje menjamo na vašem vozilu.

U potpunosti smo posvećeni maksimalnom kvalitetu servisnih usluga i želimo da vaše poverenje u naš servis traje sve dok vozite svoj Volvo. Nijedan servis vozila ne započinjemo bez vašeg odobrenja i potpunog razumevanja onoga što bi trebalo da radimo. 

KAKO DA NAS KONTAKTIRATE?
Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete servisiranje vašeg vozila, molimo vas pozovite nas na +381 62 242 042

Dobro došli u servis Volvo vozila Sombor!

Servis za Volvo vozila | Call Phone