Servisiranje Volvo-a XC90, Servis Volvo vozila Beograd, odlične cene

Šekspirova 9, Surčin, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-17h

Šekspirova 9, Surčin, Beograd

Volvo servis Beograd | Auto servis za Volvo XC90

Servis za Volvo vozila | Auto servis

Auto servis za Volvo XC90


AUTO SERVIS ZA VOLVO XC90
Volvo servis Beograd se nalazi u Zemunu, nedaleko od autoputa i do nas se vrlo lako i brzo stiže.

U našem Servisu Volvo vozila Beograd obavlja se servisiranje Volvo-a XC90, kao i svih ostalih tipova i modela Volvo vozila, kako starijih modela, tako i najnovijih. U našem servisu se vrše sve vrste servisnih usluga počev godišnjeg ili redovnog malog servisa, velikog servisa vozila prema planu redovnog održavanja a prema servisnoj knjižici, pa do najsloženijih mehaničarskih i električarskih radova na vozilima.

Naš tim sastavljen je od najboljih stručnjaka za održavanje, dijagnostiku i servisiranje Volvo vozila.

Opremljeni smo najmodernijim dijagnostičkim uređajima (dijagnostikom) poslednje generacije. Svaki kvar na vozilu prvo detektujemo pomoću najmodernije dijagnostičke opreme. Nakon toga, klijentima pružamo kompletno dijagnostički opis kvara i savet o načinu i vrsti popravke koju je potrebno izvršiti kako bi se posao kvalitetno uradio.

GARANCIJE NA SERVISNE USLUGE
Da, naravno, pružamo 100% garanciju na sve servisne usluge u Volvo servisu Beograd, kao i na rezervne auto-delove koje menjamo na vašem vozilu.

U potpunosti smo posvećeni maksimalnom kvalitetu servisnih usluga i želimo da vaše poverenje u naš servis traju sve dok vozite vaš Volvo. Nijedan servis vozila ne započinjemo bez vašeg odobrenja i potpunog razumevanja onoga što bi trebalo da radimo. 

KAKO DA NAS KONTAKTIRATE?
Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete servisiranje vašeg vozila, molimo vas pozovite nas na +381 62 24 20 42.

Dobro došli u servis Volvo vozila Beograd

Servis za Volvo vozila | Call Phone