Servis Volvo vozila | Auto elektronika

Šekspirova 9, Surčin, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-17h

Šekspirova 9, Surčin, Beograd

Servis Volvo vozila | Auto elektronika

Servis za Volvo vozila | Usluge

Auto elektronika


Specijalnost Volvo servisa Beograd je auto elektronika. 

Naravno, bavimo se i autodijagnostikom, posedujemo originalne dijagnositčke uredjaje za Volvo vozila i druge univerzalne dijagnostičke uređaje za većinu svetskih proizvođača automobila.

Uspešno rešavamo kvarove: bord kompjutera u vozilima, Airbag centrala, ABS Modula, servo uređaja, instrument table i imobilizera. Otklanjamo probleme tzv. “vruceg starta“ na TDI motorima kao i probleme sa DPF i FAP filterima, najpre dijagnostikom a zatim i auto-mehaničarskim znanjem. Radimo dekodiranje i uparivanje motornih komjutera i drugih modula na automobilima, a takođe i dekodiranje radio aparata i auto navigacija. Servisiramo i podešavamo sve digitalne instrument table, i naravno pružamo i sve druge usluge vezane za auto elektriku.

U današnje vreme proizvođači automobila u vozila najnovije generacije ugrađuju elektronske sisteme za ubrizgavanje i paljenje motora. Takođe, ugrađuju se elektronski sistemi za kontrolu kočenja (ABS), vazdušni jastuci, pumpe za upravljački sistem i sve što je povezano sa kompjuterima, senzorima i mehatronikom. 

Servis Volvo vozila poseduje i savremene univerzalne dijagnostičke uređaje. Jednostavno i efikasno mogu se locirati i otkloniti sve nepravilnosti u složenim računarskim sistemima i elektro-instalacijama na vozilu. Takođe, u okviru usluge auto-elektrika, moguće je uraditi kompletan remont alternatora sa ugradnjom novih, originalnih delova. Jedna od specijalizovanih delatnosti Volvo servisa Beograd je auto elektronika. 

Servis za Volvo vozila | Call Phone