Volvo servis na Bežanijskoj kosi, auto-delovi, dijagnostika, vulkanizer, auto-mehaničar

Šekspirova 9, Surčin, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-17h

Šekspirova 9, Surčin, Beograd

Servis Volvo vozila  |  Bežanijska kosa

Servis za Volvo vozila

Volvo servis Bežanijska kosa


KO SMO MI?

Volvo servis Bežanijska kosa - tražili ste ove ključne reči u Google.rs i pronašli ste naš sajt? Na pravom ste mestu. Ako želite da vaš auto uvek bude bezbedan i siguran, lokacija auto-servisa je potpuno nevažna. Mi se nalazimo u opštini Zemun, pored auto-puta (u pravcu aerodroma Nikola Tesla) i do nas se lako dolazi.

Servis Volvo vozila je auto-servis sa dugogodišnjom tradicijom u servisiranju Volvo vozila. Naš tim sastavljen je od najboljih stručnjaka za održavanje, dijagnostiku i servisiranje Volvo vozila.

U  Volvo servisu Beograd održavamo i servisiramo sve vrste i tipove Volvo vozila. Obavljamo sve vrste servisnih usluga počev od redovnog malog i velikog servisa vozila, pa do najsloženijih mehaničarskih i električarskih radova na vozilima.

Posedujemo najmoderniji dijagnostičku opremu (dijagnostiku) poslednje generacije. Svaki kvar na vozilu prvo pažljivo proučavamo pomoću najmodernije dijagnostičke opreme. Nakon toga, klijentima pružamo kompletnu dijagnostiku i savet o načinu i vrsti popravke koju je potrebno izvršiti kako bi se posao kvalitetno uradio.

GARANCIJE NA SERVISNE USLUGE

Volvo servis Beograd pruža garanciju 100% na sve servisne usluge, kao i na auto-delove koji se ugrađuju u vaše vozilo.

Maksimalan kvalitet servisnih usluga je naš cilj, jer nam je vaše poverenje najvažnije. Servisiranje vozila ne počinjemo bez vašeg odobrenja i potpunog razumevanja onoga što treba da radimo. 

KAKO DA NAS KONTAKTIRATE?

Ako želite da se samo konsultujete sa nama ili pak da zakažete servisiranje vašeg vozila, pozovite nas na +381 62 24 20 42.

Dobro došli u Servis Volvo vozila!

Servis za Volvo vozila | Call Phone