Servis Volvo vozila | Servisiranje klima uređaja

Šekspirova 9, Surčin, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-17h

Šekspirova 9, Surčin, Beograd

Servis Volvo vozila | Servisiranje klima uređaja

Servis za Volvo vozila | Usluge

Servisiranje klima uređaja


Auto-klime su nezaobilazni deo opreme na novijim tipovima vozila. Svaki klima uređaj je neophodno održavati i time znatno produžiti njegov radni vek. U redovan servis auto klime spada zamena ili dopunjavanje freona, kao i ulja ili zamena ležajeva kompresora

Pravilnim i pravovremenim održavanjem auto klime omogućava se njen pouzdan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u unutrašnjosti vozila. Takođe, redovnom zamenom ulja u kompresoru i ležaja klime, sprečavaju se eventualni kvarovi većih razmera. Bilo kakva buka kada se upali klima je pouzdan signal da odmah morate posetiti naš servis. Za otklanjanje prašine, masnoće, nikotina, neprijatnih mirisa, bakterija i mirkoba, posedujemo aparat kojim se vrši dezinfekcija sistema.

U Volvo servisu Beograd, nakon izvršene zamene ili dopune freona i ulja, vrši se provera sistema, u cilju pronalaženja potencijalnih mesta gde freon može da curi. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan.

Takođe, Servis Volvo vozila vrši otklanjanje svih eventualnih kvarova i zamenu svih delova auto klime. Servis auto klima se preporučuje na dve do tri godine. Proveru vašeg klima uređaja možete preventivno izvršiti i na redovnom godišnjem servisu. Naša preporuka je da pred početak perioda vrućina proverite stanje freona. 

Servis za Volvo vozila | Call Phone